Igazság Ligája – Hamarosan kezdődik a forgatás

Az elkötelezett képregény rajongók nagyjából a világ keletkezése óta várnak egy ütős Igazság Ligája mozit. Eddig beértük az évente jelentkező DC animációs filmekkel, de mostanra kezd úgy festeni a dolog, hogy a filmes univerzum sem áll le a hamarosan mozikba kerülő Batman v Superman után.

A Warner Bros.-nál dolgozók egyöntetűen emelték kalapjukat az érkező Batman-mozi zárt vetítését követően, de mások nincsenek annyira elragadtatva. Egy Drew McWeeny nevű kritikus aggasztóan azt nyilatkozta, hogy szerinte a Warner fél a film fogadtatásától. Ez kihathat a következő filmekre is, azonban hozzá kell tenni, hogy McWeeny beszéde nem kimondottan nyugszik biztos alapokon. Hozzátette, hogy szerinte nem lenne jó ötlet egyből egy Igazság Ligája mozit készíteni, inkább jobban ki kellene fejteni a főbb szereplők saját, önálló filmjeit, mielőtt belecsapnának abba a bizonyos lecsóba. Pontosabban a beígért Ben Affleck által rendezett saját Batman-mozinak kellene következnie a listán.

A Batman v Supermant azonban elég nagy hype övezi, számos előzetest is kaptunk már és megannyi cameóról pletykálnak a rajongók. A napokban kiderült, hogy magyar besorolás szerint 16 éven felülieknek szánják, de ez várható volt a rendkívül sötétre sikerült kedvcsinálókból is.

Zack Snyder (a rendező) úgy tűnik, szeretne eloszlatni minden kételyt, és saját maga is rendesen csöpögteti az információkat az érdeklődők felé. Továbbá megerősítést nyert, hogy a következő készülő filmet is ő rendezi, ami a 2017-ben érkező Igazság Ligája első része lesz. Méghozzá annyira éles a dolog, hogy április 11-én meg is kezdik a forgatásokat.

snyder momoa

Zack Snyder (balra) és Jason Momoa (jobbra) forgatások között.

 

Ha valóban attól tartana a rendező és a stáb, hogy bukás lesz a március végén debütáló Batman v Superman, kizárt, hogy már bejelentették volna a hatalmas horderejű Igazság Ligáját.

Talán azonban van még mitől tartania a nézőknek, hiszen egyre inkább úgy tűnik, hogy a DC filmes univerzum hirtelen szeretne a népszerű MARVEL-mozik nyomdokaiba lépni, s felvenni velük a versenyt. Ne felejtsük el, hogy a Bosszúállókat megelőzte a Vasember, a Thor, az Amerika Kapitány, és csak utána vágtak bele a nagyobb, látványos moziba. Sok évük volt, és bármennyire vitathatóak sikereik, mindig hatalmas nézőszámot produkáltak.

A Warner pedig az első (ha az Acélembert is beleszámoljuk a második) mozi után máris a gigászi hősök csapatba állítását készíti. Csak nehogy kapkodás legyen a vége!

Emellett nem felejtik el a hősöket az önálló filmek terén sem. Flash, Aquaman, és Cyborg is feltűnik ugyan a Batman v Supermanben, de saját főszerepüket csupán 2020 körül kapják meg. 2017-re ígérik még Wonder Woman filmjét is, ki a Sötét Lovag és az Acélember összecsapásánál már komolyabb szerepet is fog játszani a márciusi moziban.

Facebook hozzászólások

cjcore

"Az írás egyfajta önhipnózis, amelynek során gyakori a teljes érzelmi újraátélés, és olyan félelmek kelnek életre, amelyekről azt hittük, rég meghaltak." - Stephen King

You may also like...

1 Response

  1. solymosgyu szerint:

    Sajna nem tudok várni 2020-ig.

Vélemény, hozzászólás?