Tisztítsuk meg a világot egy szent hadjárattal, a felújított Kayle-al az oldalunkon – League of Legends

Kayle az élet és a halál ura. A mennyei harcos egyike volt a legeslegelső League of Legends karaktereknek, éppen ezért ráncfelvarrás alá került a Riot készítői jóvoltából. Kayle nem csak új külsőt, de nagyon erős új képességeket is kapott, illetve a háttértörténetén is frissítettek egy csöppet.

Kayle ugyan az igazságos jelzőt kapja, ezt a jelzőt nem kell a jófejséggel párosítani, hiszen az új angyalka egy elvakult igazságosztó, aki a halandó értékeket félretéve vet véget minden emberi gyarlóságnak a földön. Ugyan Kayle úgy néz ki mint egy angyalka, mégis sokkal több vér tapad a kezéhez, mint a testvérének, Morganának, aki inkább egy démonra emlékeztethet (aki szintén frissítést fog kapni a közeljövőben).

Az igazságosztó képességei nagyon hasonlítanak a régiekre, mégis korszerűbbek lettek. A régi lángoló kardja most már nem körbe, hanem egy tölcsér alakban sebez, így vizuálisan sokkal jobban követhető, hogy éppen kinek az életére pályázik. A fénylabdája és a gyors repülő képessége szinte nem változott semmit, de a passzívja annál többet. Minden sebzéspontot, amivel erősítettük az angyalunkat ezentúl támadási sebességet is ad neki, és a karakter ultimátum képessége most már nem csak hallhatatlanságot ad, hanem egy nagy körben, mennyei csapással felperzseli a megmentett környékét, hogy ne csak sebzésimmunitással segítse a társait.

A karaktert mozgásban itt, ezen a kis videón megtekinthetitek. Sok szerencsét kívánunk az Idézők Szurdokában!

Facebook hozzászólások

You may also like...