Verseny újságos standok számára

Legyen Öné az ország legsikeresebb árushelye a LAPKER és a Galaktika közös versenyén!

Adjon el a szokásosnál több Galaktikát és Öné lehet egy teljes 27 kötetes Nobel-díjas szerzők regényeiből álló könyvsorozat, vagy megnyerheti a 8 darab 10.000 Ft-os illetve 10 darab 5.000 Ft-os könyvcsomagunk egyikét.

Az árushelyek részvétele automatikus. A fővárosi és a vidéki árushelyek külön-külön versenyeznek. Az eredményeket havonta összesítjük. Az első eredményhirdetés 2013. január 15.-én lesz, ezt követően még két alakalommal minden hónap közepén. Minden lapszám két hónapig van terjesztésben, kérjük mindkét lapszámot mutassák be a vásárlóiknak.

A verseny időtartama 2012 November 6 – 2013 Január 31.

Azt a 4 vidéki valamint 4 fővárosi árushelyet, ahol adott hónapban a legtöbb Galaktika magazint adták el, megajándékozzuk egy-egy 5000 Ft-os könyvcsomaggal.

Azon elárusítók között, akik több Galaktika magazint adtak el, mint előző hónapban, minden hónapban kisorsolunk további egy-egy 5000 Ft értékű könyvcsomagot.

Azt a 4 vidéki valamint 4 fővárosi árushelyet, ahol 3 hónap alatt a legtöbb Galaktika magazint sikerült összesen értékesíteni, megajándékozzuk egy-egy 10.000 Ft-os könyvcsomaggal.

Az az árushely lesz az ország legsikeresebb árushelye verseny győztese, amelyik három hónap alatt összesen a legtöbb Galaktika Magazint adta el. Nyereménye egy teljes 27 kötetes Nobel-díjas szerzők regényeiből álló könyvsorozat!

Terjesszük együtt a kultúrát!

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?