X-Akták képeskönyv készül gyerekeknek

Chris Carter misztikus-űrlényes sorozata 1993 és 2002 között futott a képernyőkön, de a FOX 202 rész után levette műsoráról a produkciót. Aztán kaptunk két filmet, 2016-ban pedig megjött az X-Akták 10. évada is, mely rendkívül nagy sikert aratott mind a régebbi nézők, mind pedig a kritikusok köreiben. Így nem is csoda, hogy 2018-ban jön a széria következő etapja.

Az X-Akták univerzumát láttuk már többféle módon kibővítve, volt például két olyan könyv, mely a főszereplők eredetsztorijával foglalkozott. Ebben Mulder és Scully tinik voltak. Most azonban egy mondhatni még meglepőbb irányról számolhatunk be, hiszen augusztus végén X-Akták gyerekkönyvet adnak ki angolul. A The X-Files: Earth Children Are Weird című képeskönyvnek főleg azok a geek szülők örülnek majd, akik szeretnék bemutatni gyerekeiknek ezt a két kultikus karaktert, persze a rémálomszerű lények nélkül, melyek a tévésorozatot és a filmeket uralták.

A könyvben Mulder és Scully maguk is gyerekek, és a kertben sátorozva lelnek néhány furcsaságra, és hát mivel azért fiatal koruk ellenére csak az X-Akták főszereplőivel van dolgunk, a rejtély nyomába erednek. Az Earth Children Are Weird sztorija szerint Scully szokásához híven köti majd az ebet a karóhoz, hogy van racionális magyarázat a nem hétköznapi fényekre és hangokra, míg Mulder meg lesz győződve arról, hogy űrlények zavarták meg a játékukat.

Az efféle rebootoknak legalább értelme is van, és egy esetleges magyar fordítás biztos nagyot tarolna Magyarországon is. Alább mutatunk még néhány illusztrációt a könyvből, iszonyú aranyosak, meg kell hagyni.

x-files-konyv2 x-files-konyv3

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?