A rejtélyes Zúgás: a megmagyarázhatatlan hang, amely őrületbe taszíthat

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

Ezt láttad már?...

7 válasz

 1. solymosgyu szerint:

  Ez érdekes cikk.

 2. Re szerint:

  Szerintem ez mesterséges hang, valamilyen tevékenység következménye. Annyira folyamatosan monoton egész éjszakán át tartó. Először azt gondoltam föld alatti fúróberendezés, vagy levegőztető rendszer. Messze lakom a várostól, úgyhogy ehhez nagy kiterjedésű alagútrendszer kell ha így van. (Nem érdekel csak fejfájdító.)

 3. Re szerint:

  Még egy észrevétel az elektromágneses sugárzásnak inkább olyasmi hangja lehet mint amikor darazsak zümmögnek.

 4. Szabika szerint:

  Szerintem ez tényleg a Föld mágneses mezejének a hangjai… Mert mint tudjuk hol erősebb, hol gyengébb! Az pedig szerintem, hogy valakinek érzékenyebb a füle, nem jelenthet semmit!

 5. Szabika szerint:

  De azért a bolygónk mágneses ereje jóval nagyobb, mint például egy hagyományos vagy más tudományos mágnesé!

 6. Juhász Anna szerint:

  Ahol ezen hangok észlelhetők. ott jelen van a káros elektromos kisugárzás és az elektroszmog, rádióhullámok. Legelső sorban az idegrendszert károsítsa, sokkolja az agyat, majd civilizációs betegségeket okoz. Semmi sem történik véletlenül, mindennek meg van a maga oka és miértje. A káros elektromos kisugárzás és az elektroszmog egy szándékosan generált rossz energia, melyre nincs szükség, kizárólag a pusztításra alkalmas. Ezen rossz energiák erősítik a wifit a mobilt a tv a mikróhullámusütő stb használati eszközük intenzívebb sugárzását. Azért hallják az emberek lakóépületekben épületekben, mert az elektromos hálózat felhasználásával generált rossz energia hatására egy bizonyos kor felett ezen hatásokra túlérzékennyé válnak. Attól is függ, hogy mennyi időt töltenek a lakásban. Ha hosszabb ideig tartósan otthon tartózkodnak. A káros sugárzások erejétől is függ, hogy kire milyen hatást gyakorol. Ez a 20-21-ik sz6ázad olyan fegyvere, mely civilizációs betegségeket okoz. Az egészségkárosodás bizonyítható, de a kivitelezők személye a háttérben marad. Hány embernek kell még szenvednie, meghalnia a hoz, hogy ezt a bűnözö közéleti ember csoportot aki uralkodási vágyból, jogtalan haszon szerzési célból, kitartóan tizedeli a lakosságot. Egyes esetekben még azt is meg merik tenni, hogy szervezetten zaklatják a kiszemelt áldozatot áldozatokat és ha az illető nem hagyja magát befolyásolni, annak ellenére, hogy súlyos egészségkárosodásokat szenved a lakó környezetében. Hivatalos helyeken is ellehetetlenítik, rágalmazzák, hogy nem normális, melyre bizonyítékuk nincs, hazugság alapon juttatják az emberek egy részét a pszichiátriára kényszer beszállítással. Ha ez még sem jön össze akkor a helyi önkormányzat gyámügy gyermekjóléti szolgálat gyámhivatal bevonásával intézkednek úgy hogy már kezdettől fogva folyik a család ellehetetlenítése, egészségkárosítása, gyerekeket sem kímélve. Azért írtam ezt le, mert sajnos léteznek ilyen ember csoportok. Nem a természetfelettiben kell keresni a magyarázatot, mikor az itt van a földön csak meg kell találni. Ezt mind az elektromos hálózat felhasználásával vitelezik ki. A szándékos védőföldelés hiánya a rossz bekötések a túl áram a lakások és a ház elektromos hálózatában. a túl melegedett vezetékek elektroszmog jün létre a védőföldelés hiánya a káros elektromos kisugárzás mely az egyes kiszemelt lakásokban az aljzaton keresztül tör. Ezek külön külön is káros hatással vannak az idegrendszerre, sokkoló hatással vannak az agyra. A túl áram pedig halhatóvá válik. Ma már fejlettebb a lehetőség ezért a hideg meleg és sötét áramot együttesen felhasználva kárósítanak. A sötét áram a látáshoz köthető. Nem kell nagyban gondolkozni, csak az emberi gonoszságban, és már is meg van a magyarázat, véletlenül semmi sem történik. Ezen jelenségek az óta vannak, mióta rohamosan fejlődik a világ. A közszférában kell kutatni, úgy egészségileg mint történésileg.

 7. mave szerint:

  Én is azt gondolom, hogy ezt a búgást elektroszmog okozza, sajnos a saját példámból kiindulva.
  Másfél éve vettem egy lakást és már pár nappal a beköltözésem után figyelmes lettem egy folyamatos morajlásra nappal, éjszakánként pedig ugyanez a morajlás, de lüktető formában. Ez olyan zaj ami ellen nem lehet füldugóval védekezni, mert a testeden érzed. Mondanom se kell, totál kikészültem és jöttek a stresszre visszavezethető betegségek egymás után. Most úgy tűnik kiderült mi okozza ezt a “zajt”, van egy trafóház a ház előtt, aminek nem megfelelő a szigetelése… Rengeteg nyilvánvalóan lakhatásra alkalmatlan hely van a városban. Pl. a nagyfeszültségű elektromos vezetékek 500 m-es körzete, mégis nem kevés lakóházat látni közvetlenül mellettük. Nagyon észnél kell lenni lakásvásárláskor…

Minden vélemény számít!