Élet a Marson: minden körülmény adott volt!

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

Ezt láttad már?...

1 válasz

 1. rolandmate16 szerint:

  Nagyon egyszerű ez az egész ( ha belegondolunk)……….. A Mars aránylag közel van hozzánk, szóval az én teóriám ez: volt ott egy faj….az a bizonyos 1% ami segített abban, hogy a majomból ember legyen, hisz a génjeink 99%-ban megegyeznek.
  A Marson levő életet pusztulás fenyegette, ezért feltárókat küldtek egy olyan bolgyó megkeresésére ( nyilván fejlett kultúráról beszélünk) amiben ők megörökíthetik a saját génjeiket, és a föld volt hozzájuk a legközelebb.
  Ennek következtében, már csak olyan élőlényt kellett találni amelynek szervezete el bírja “fogadni” a “ismeretlen” 1%-ot.
  Amikor az első földön élő majmoknak beadták a génjeiket, nyílván nem sikerülhetett túl fényesen a dolog, a mi kialakulásunk igen hosszadalmas folyamat lehetett, és itt jönnek képbe az idegenek.
  Valamit tenniük kellett annak érdekében, hogy a folyamatot felgyorsítsák, ezért amelyik emberszabásúnak már beadták, annak a gyermeke már hasonlított ránk, ismétlem csak hasonlított.
  Majd amikor a fejlődés elérte azt amit vártak az ismeretlenek, elkezdték őket tanítani, és amíg bírták védelmezték is őket. Erősek lehettek, és hatalmasak. ezzel megmagyarázhatjuk a barlangrajzokban látható hatalmas emberalakokat.
  De lassan bekövetkezett az idegenek halála. többet nem jöttek. Az elődeink pedig hatalmas veszélyben voltak az akkor uarlkodó fajokkal szemben.
  Valamit tenniük kellett ezért elkezdtek menedéket kereseni a fa helyett, és elsődleges kő fegyvereket készítettek. Hamaosan lázadás törhetett ki, amikor is a népek külön váltak, így beszélhetünk az akkori háborúskodásról.
  A szegényebbek megtámadták a fejletteb csoportokat.
  Amikor már bebizonyosult, hogy az “istenek” nem térnek vissza, az elődeink rajzokat készítettek, és hatlams alakzotak karcoltak minden fele, hátha visszacslogathatják az isteneket akik majd rendet tehetnek. Az elődeink gyermekei egyre fejlettebbek lettek, és így hosszú folyamatok után kialakultunk mi………..Az idegenek pedig kihaltak, a Mars elpusztítása miatt. Ha belegondolunk a mi génjeinkben benne van a pusztítás, hiszen mit művelünk a földünkkel is. szerintem ez egy igen hihető sztori, sok cikk elolvasásából ezt raktam össze, tudom még fiatal vagyok ehhez, de például csak úgy ok nélkül embereket nem küldenénk a Marsra,találhattak valamit a tudósaink, amiről nem kell tudnunk. Reméelm sokat írtok még rajtam kívül, mert akkor megvitathatjuk az én teoriám, persze ha másnak jobb ötlete van íjon csak nyugodtan, akár az email-emre is sziívesen elolvasom.

Minden vélemény számít!