Nyerj Galaktika Light-ot!

A Galaktika Light egy különleges jegyzetfüzet, ami jól jöhet, ha papírra akarjuk vetni zsenális ötleteinket egy saját novellához, regényhez vagy forgatókönyvhöz. Tervezhetünk benne önvezető autót, robotokat, űrhajókat. Jegyzetelhetünk bele dr Genya Hogyan uraljuk az univerzumot című előadásán, vagy akár a Galaxisban stoppolva, bolygók felfedezése közben is. Ha pedig éppen elfogy az ihlet, vagy unatkozunk, netán inspirációra van szükségünk, akkor bizony novellákat is olvashatunk belőle. Ezen a héten legújabb és legkülönlegesebb kiadványunk, a Galaktika Light szerepel a Galaktika Klub nyereményjátékában.

jatek_alap_LIght2

Október 24-én, kedden egy szerencsés nyertes Galaktika Light-ot kap. A sorsolásban automatikusan részt vesz mindenki, aki tagja a Galaktika Klubnak. Még nem vagy tag? Lépj be most!

A klubtagság számtalan előnnyel jár: választhatsz magadnak ajándékkönyvet, egy éven át házhoz szállítjuk neked a Galaktika magazint vagy az XL változatát, továbbá kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk, és több partnerünknél is.

Ráadásul rendszeresen meglepetésekkel szolgálunk (mint például ez a sorsolás), továbbá folyamatosan bővítjük a partnerek és kedvezmények körét.

Legyél tagja egy igazán fantasztikus klubnak!

Játékunk véget ért. A nyertes:
Kardos Zoltán (Borsodbóta)
Gratulálunk!

Galaktika Klub

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...