Újabb időhurokban az öregedő Terminator

Megérkezett a Terminator Genisys legújabb trailere, amiből kiderül: maga John Connor is visszautazik az időben. Vagy mégsem?

Hollywood rájött, hogy egy-egy univerzum rebootjához a legjobb megoldás az időutazás. J.J. Abrams így tudott egy új, alternatív Star Trek világot teremteni, és nemrég még az X-Men csapat is tet egy kirándulást a múltba. Még jobban adja magát a magas labda, ha az alapsztori lényege az időutazás – és a Terminator franchise esetében pont ez a helyzet.

Eljön az Ítélet Napja, elindul a háború a gépekkel, visszaküldenek egy terminatort az időben – de ezúttal mégis minden másképp történik. Például Sarah Connor sokkal fiatalabb, ráadásul a Trónok harcából ismert Emilia Clarke alakítja – nyilván azért, hogy egy ifjabb generációt is megszerezzenek nézőnek. Ahogy illik, egy új struktúrájú gépezet is feltűnik, ami a korábbi higanyra emlékeztető cseppfolyós anyag helyett egyfajta fémporrá bomlik le és ebből áll össze újra.

Az új előzetes nagyjából összefoglalja, miről fog szólni a sztori, és így már sokkal nézhetőbbnek tűnik az egész, a korábbi trailerekhez képest. Ha a harmadik és negyedik résznél jobb lesz, akkor már megérte…

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

1 Response

  1. solymosgyu szerint:

    Ez izgalmas lesz.

Vélemény, hozzászólás?