Bryan Cranston csatlakozik a PKD sorozathoz

Tavaly kapott zöld utat az Electric Dreams című antológiasorozat, ami Philip K. Dick különböző novelláit dolgozza fel. A projektről folyamatosan érkeznek a hírek: például premier után majd az Amazonon is elérhető lesz az Electric Dreams, legutóbb pedig a Breaking Bad Walterje, azaz Bryan Cranston csatlakozott a készülődő sorozathoz. Február 15-én jelentette be a show runner, Ronald D. Moore (Outlander és a Battlestar Galactica) és  Michael Dinner (A törvény embere), hogy Cranston producerként fogja támogatni a sorozatot. Ezen kívül az egyik epizódban is fel fog tűnni.

Az Electric Dreamst 10 részre tervezik, mindegyik epizódban egy-egy PKD novellát láthatunk. A Geekexchange szerint a szakma tapasztalt és kiemelkedő forgatókönyvírói fognak a novellák adaptációin dolgozni: ott van a listán például Dee Rees, aki az HBO Bessie sorozatát írta és rendezte, továbbá Tony Grisoni (Félelem és reszketés Las Vegasban), Jack Thorn (Harry Potter és az elátkozott gyermek), Matthew Graham (Élet a Marson), David Farr (Éjszakai szolgálat) és Travis Beacham (Pacific Rim).

A premier idejéről még nincs hír, de már most nagyon várakozás előzi meg az AMC és a Channel 4 közös sorozatát. Az ember a Fellegvárban sikere után talán nem is kell ezen csodálkozni.

Facebook hozzászólások

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?