Bryan Singer rendezi az új X-Men sorozat pilotját

A FOX egyelőre cím nélkül rendelte be egy élőszereplős X-Men sorozat pilotját, melyet nem más rendez, mint Bryan Singer. Az alkotó legutóbb a mutánsos franchise legújabb darabjával, az Apocalypse-szel bukott meg a mozikban, a Variety nevű újság szerint azonban ennek ellenére bizalmat szavaz a tévécsatorna a rendezőnek. Az új X-Men produkciónak már írója is van, nem más, mint Matt Nix, aki a nem túl jól sikerült Burn Notice-on dolgozott. A történetről annyit lehet tudni, hogy két átlagszülőről szól, akik felfedezik, hogy a gyerekeik mutánsok, a kormány meg a nyomukba ered, így kénytelenek menekülni. A család aztán összetalálkozik egy rejtőzködő szervezettel, melyet mutánsok alkotnak, akik segítenek a bajba jutottakon.

Ez egyébként a második olyan sorozat, amely a FOX égisze alá tartozik és a tévébe költözteti a mutánsokat. A februárban debütáló Legion is az X-Men univerzumban játszódik ugyanis. Az a sorozat Charles Xavier elmebajos fiáról szól majd, aki a képregények szerint a legerősebb életben lévő mutáns. Míg azonban a Legion olyan sorozat lesz, mely önmagában is megállja a helyét, és annyira nem függ az X-Men franchise többi tagjától, addig ez a FOX tévécsatorna által berendelt pilot már jóval erősebben támaszkodik majd erre a világra.

x-men-pilot-order2

A Legionről azt mondta a készítő, Noah Hawley, hogy a főszereplőn kívül egyik másik karakter sem az X-Men képregények világából származik. Ezért a Legionre rá lehet mondani, hogy egy alternatív világban játszódik. Mindez nem is meglepő, hiszen az alternatív valóságokat az X-Men filmek is használják lelkesen, legközelebb például a Logan fog ilyen környezetben játszódni a főszereplő, Hugh Jackman elmondása alapján.

Bryan Singer neve egyébként garancia lehetne arra, hogy az új X-Men sorozatot erősen várjuk, hiszen a készítő dolgozott a 2000-ben debütáló X-Menen, a szuperhősfilmek legjobbjának tartott X2-n, a Days of Future Paston, azonban mostanában mintha megcsömörlött volna a készítő a mutánsoktól. Lásd X-Men: Apocalypse.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?