Februári könyveink

Az alábbiakban arról olvashattok, hogy milyen könyveink fognak megjelenni 2018 februárban. Ha kérdésetek, meglátásotok van, nyugodtan kommenteljetek a bejegyzés alá, örömmel segítünk és válaszolunk. 

 

Robert Kroese: Tudatzavar

Amikor az Esper Corporation laborjából eltűnik a méregdrága, génmódosított csodabirka, az illetékesek az egyetlen emberhez fordulnak, akinek a határátlépés nem akadály: Erasmus Keane magánnyomozóhoz.

Robert Kroese regénye kicsit olyan, mintha Terry Pratchett-tel íratták volna újra Philip K. Dick Szárnyas fejvadászát. Őrült utazás, a szó legjobb értelmében.

A könyv Goodreads-es profilját ezen a linken találjátok.

 

 

Arthur C. Clarke: 2010. Második űrodisszeia

A méltán ismert és népszerű 2001. Űrodisszeia folytatása, amely a regényen kívül más, extra tartalmat is kínál az olvasóinak: Az egyik, hogy a történetet a szerző korábban még meg nem jelent elő-, és utószava keretezi, a másik pedig legyen meglepetés azok számára, akik megvásárolják a kötetet. 🙂

A könyv Goodreads-es profilját ezen a linken találjátok.

 

 

Janusz A. Zajdel: Alsó határérték

Ezután Janusz A. Zajdel lengyel író legnépszerűbb regénye következik, az eredetileg 1982-ben megjelent Alsó határérték. A cselekmény egy Argoland nevű disztópiában játszódik, ahol az emberek az IQ-juk alapján vannak kasztokra osztva. A Galaktika-gyűjtőknek ismerős lehet a lengyel író neve, hiszen olvashatták már novelláját a 2014.  márciusi számban.

A könyv Goodreads-es profilját ezen a linken találjátok.

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...