Horror a Marson – Félelmetes játék készül Moons of Madness címmel

Sci-fi horrorjátékot készít a Rock Pocket Games.  A Moons of Madness legnagyobb inspirációját pedig némileg meglepő módon H.P. Lovecraft  regényei jelentik. A fantasztikus cselekmények tudományos gerincét a Space X és a NASA  kutatásai adják hozzá a recepthez, így kaphatunk egy érdekes egyveleget. Egy olyan területet, ahova a modern videojátékok ritkán merészkednek.

Nincs segítség, csak az ismeretlen. A félelem és a rettegés fogja őrületbe kergetni főszereplőnket, akinek az elemek elleni reménytelen harcát kísérhetjük figyelemmel a számítógépképernyőn. Nem csak a félelemmel való szembesülés lesz jelen visszatérő témaként, de a mentális betegségekkel is fel kell vennünk a harcot az érkező játékban. A Moons of Madness előreláthatólag jövőre, azaz 2018-ban jelenik meg. Ha igazi őrületre és narancssárga, marsi sivatagokra vágysz, akkor érdemes figyelni erre az ígéretes projektre.

A fejlesztő cégről érdemes tudni, hogy hatalmas rajongói Lovecraftnak, így formabontó lehet annak az ábrázolása a játékban, ahogy a hallucinációk keverednek a valósággal. Láthattunk már hasonlót a Dead Space játékokban és a Silent Hillben is, így a kihívás adott a Rock Pocket Games előtt. Alább mutatunk egy hosszabb játékmenet videót is a Moons of Madnesshez.

A játék kapcsán újfent érdemes megjegyezni, hogy a Galaktika és a The Black Aether közös novellapályázatot hirdetett, H.P. Lovecraft kapcsán, erről itt lehet bővebben olvasni.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?