Igazi pokoljárás lesz az Alien: Covenant

A Covenant legénysége a paradicsomot keresi, de helyette a poklot találja meg. Aki pedig abba a lyukba leesik, nehéz onnan kimásznia, elég, ha egy bizonyos Ripley-t kérdezünk a dologról. Ridley Scott rendezésében érkezik 2017 májusában a Prometheus folytatása, mely Alien: Covenant címre hallgat és összességében a 6. Alien film lesz. A történetben olyan színészek tűnnek majd fel, mint Michael Fassbender, Danny McBride, de minden bizonnyal sok szem szegeződik majd Katherine Waterstonra is, aki ebben a horror sci-fi univerzumban a következő kemény csaj lehet Sigourney Weaver után. A Covenantben benne lesz egyébként még James Franco, Noomi Rapace és Guy Pierce is, az igazi főszerepet azonban a rettegés játssza majd. Az Alien: Covenant az új előzetes alapján igazi pokoltúrának tűnik, amit kevesen fognak túlélni.

Az biztos, hogy Ridley Scott képes lesz ismét csak a megdöbbentésre, hiszen ő az a fajta alkotó, aki képes bármilyen határon átmenni a film érdekében. Az első Alien filmben például, amikor John Hurt mellkasán keresztül kificcent a szörny, még a színészek se tudták, hogy mi fog történni ebben a borzalmas jelenetben. Így a színészgárda arcán a döbbenet egészen őszinte volt. Manapság, a CGI korában sajnos ritkábban lehet ilyesmit látni, de azért vannak még jó példák, akad még néhány nagy franchise, amely helyenként maketteket alkalmaz inkább, amikor az űrhajók repkednek.

Az Alien: Covenant május 19-én kerül mozikba, a fentebb látható előzetes egyik legnagyobb érdekessége pedig az, hogy az ikonikus xenomorphot napfényben lehet látni. A nyolcadik utas: a halálban és folytatásaiban a szörnyeteg szeretett inkább a sötét zugokban meghúzódni és onnan lecsapni az áldozataira. Az biztos, hogy ránk lecsapott ez az előzetes, alig várjuk.

Nemrégiben egyébként kiadtak egy stábfotót is, ezen a képen még mindenki nagyon boldog.

alien-cov2

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?