Két ajándékjegy és kedvezményes belépő a Trafótól

Január 18-án induló játékunkban a Galaktika Klub tagjai közül egy szerencsés 2 db ajándékjegyet fog nyerni a január 27-ei Stereo Akt Emlékek klinikája c. előadásra, de többieknek sincs okuk csüggedni: a Platinakártyások 10, a Gyémántkártyások pedig 20%-kal olcsóbban válthatnak jegyet a január 15-ei, Vadas Zsófia Tamara Gryllus Ábrissal közös produkciójára, a Krund Ni Ovel-re.

A januári Nextfest 2017 keretein belül a Krund Ni Ovel c. produkció (15-én 18 majd 20.30-tól is előadják az alkotók) legfontosabb témája, hogy hogyan értelmezhető a 21. századi példaképek világa hagyományként. Hogyan képezheti ennek a világnak az eszköztára egy transzcendens folyamat alapját, egyáltalán mi számít ma rituálénak? Zsófia és Ábris performansza egyfajta módosult állapotot keres, az ilyesfajta keresgélésektől némiképp idegen eszköztárral. Beyoncé Drunk in Love című számát egy analitikus, ízekre bontó dialógus során változtatják át valami teljesen mássá.

Krund Ni Ovel

A 27-ei Emlékek klinikája két helyszínen játszódó utópia-rémmese. Két történet a jövőből. Két vízió, amelyek közt Áron, egy különlegesen hétköznapi férfi és a nézők a kapocs. Az első helyszín egy talkshow forgatása Magyarországon 2021-ben, ahol fegyveresek törnek be az élő adásba, és túszul ejtik a stábot. A második pedig egy klinika, ahol évekkel később hosszú álomból ébrednek a tévéstúdióban egykor foglyul ejtettek. Áron újraéli saját múltjának keserű élményeit. Emlékeit a klinika személyzete idézi fel, akik vissza-visszatekerik azokat, akár egy filmet, majd segítenek őket kijavítani, és Happy End-re átírni. De milyen árat kell ezért fizetniük?

Március 21-én ismét két páros jegyet sorsolunk ki az Emlékek Klinikája 24-ei előadására (kezdés: 20:00). Automatikusan részt vesz benne mindenki, aki tagja a Galaktika Klubnak.

Még nem vagy tag? Lépj be most!

A klubtagság számtalan előnnyel jár: választhatsz magadnak ajándékkönyvet, egy éven át házhoz szállítjuk neked a Galaktika magazint vagy az XL változatát, továbbá kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk, és több partnerünknél is. Ráadásul rendszeresen meglepetésekkel szolgálunk (mint például ez a sorsolás), továbbá folyamatosan bővítjük a partnerek és kedvezmények körét.

Legyél tagja egy igazán fantasztikus klubnak!

A játékunk lezárult, a jegyeket Szabó Katalin Dorottya nyerte.
Gratulálunk!

logó

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?