Bakizott az HBO, idő előtt nézhető az új Trónok harca

Idehaza csak hétfőn látnánk a Trónok harca 7. évadának legújabb részét, a Beyond the Wallt, azonban a spanyol HBO véletlen idő előtt közzétette a fantasy sorozat következő felvonását.

A hiba hatalmas, ugyanis a produkció történetének egyik legmegrázóbb és legnagyobb fordulóponttal bíró epizódjáról van szó.

Egy teljes óráig elérhető volt a 7×06, a szemfüles felhasználók között volt, aki kamerával vette fel, de olyan is akadt, aki 1080p-ben töltötte fel a torrentre a részt. Az HBO Nordic szolgáltatása már tavaly is elkövetett egy pont ilyen bakit, a 6×05-ös résszel, így a történelem ismétli önmagát.

got-7x06-szivargas2

Az HBO-nak mindez biztosan nem tesz jót, hiszen hekkerek támadták meg a csatornát, ellopták a 7×04-es epizód forgatókönyvét, illetve több más sorozat új részeit. Aztán ezeket ki is rakták a netre, majd elkezdték zsarolni a kábelcsatornát, hogy fizessenek, másképp folytatása lesz a dolognak. Úgy tűnik, az HBO-t felesleges fenyegetni, mert maguktól is ekkora hibákat követnek el, ami főleg azért fájó, mert a tévéadó zászlóshajójáról van szó.

A Trónok harca a 7×05-ös részével történetének legjobb nézettségét hozta össze, 10,7 millióan követték a friss felvonást, kíváncsian várhatjuk, hogy a Beyond the Wallt a szivárgás után mennyien fogják élőben követni.

A spanyol HBO eredeti nyelven, tehát angol hanggal tette közzé a részt, így világszerte mindenki nekiesett az idő előtt elérhetővé vált anyagnak.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?