Star Trek: Mindenen túl

star-trek-3-beyond-trailer-star-wars

Ezt láttad már?...

4 válasz

 1. Kovács Tímea szerint:

  Kedves író!

  Én is nagy Star Trek fan vagyok, ez a kutatási területem is az egyetemen. Szeretném kifejezni, hogy nem éreztem helyén valónak a kritikáját a filmet illetően, hisz egyszer sem említette meg, hogy azért érződik a filmen, hogy “kizárólag a rajongók számára készültek”, mert az 50. évfordulóját ünnepelte a ST univerzum és Lin ennek akart tisztelegni. Személy szerint nagyon értékeltem az utalásokat és a tisztelet kifejezését az eredeti sorozat “crew’-jának, illetve Leonard Nimoy halálának. Ezeket az apróságokat egy fan tudja csak értékelni, de szerintem eléggé hatásvadász volt ez a film is ahhoz, hogy lenyűgözzön bárkit. Még egy észrevételt szeretnék tenni. Jim-nek azért volt ilyen csüggedt a végtelen univerzumban, mert az eredeti sorozatban is elhangzik számtalanszor ez a mondat, sőt a TNG-ben is, Picard-nál. Mindenesetre tetszett a kritika és örülök, hogy vannak ST rajongók még mindig.

  Üdvözlettel: Kovács Tímea

  • Kedves Tímea!
   A Galaktika nevében köszönöm ezt a korrekt véleményt. Ritka manapság az ilyen.
   Azokkal az apróságokkal, melyekkel a készítők tiszteletüket tették a nemrégiben elhunyt színészek, illetve a korábbi gárda előtt, nem volt semmi gond, sőt!
   A probléma inkább ott keresendő, hogy egyesek (mint ahogy a cikk szerzője is) nagyon boldogan fogadnák, ha igényes, mindenki által szerethető produkciókkal találkozhatnának, melyek minőségében mind a rajongók, mind az átlagnéző, de még a Star Wars fanok is egyetértenek (a Star Wars és a Star Trek rajongók közti ellentéteket illetően érdemes a Fanboys című filmet megnézni).
   Örülünk, hogy tetszett a film, és reméljük, a reboot 4. részénél majd közös véleményen leszünk.
   Addig is sok sikert kívánunk az egyetemhez, a Star Trek, mint kutatási terület jó választás.
   Üdvözlettel,
   Cotter Blackstone

 2. solymosgyu szerint:

  Nos akkor nézem meg a filmet vagy ne?

Minden vélemény számít!